Elif ve Mert’in düğün fotoğraflarını çektik. Son derece doğal düğün fotoğrafı isteyen çiftimiz için elbette doğal bir düğün rotası belirledik, yeşilin ve mavinin bol olduğu yerlerde düğün çekimlerini yaptık.
Aslında düğün fotoğrafları save the date fotoğraflarına da benzedi çünkü Elif ile Mert, biraz klişeden uzaklaşıp casual kıyafetleri ile rahat, doğal ve samimi düğün pozları verdiler.
Zaten samimiyet ve doğallık üzerine titrediğimiz bir konu. Çiftlerimizin de bu yönde talepleri olduğunu görünce bizden mutlusu yok! Samimiyetin hem düğün fotoğraflarına hem de aramızdaki iletişime ciddi bir etkisi olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle tanıştığımız her çift ile yakın bir iletişim ve arkadaşlık kurmak istiyoruz.
Her zaman belirttiğimiz gibi yer aldığımız düğünlerde ‘düğün fotoğrafçısı’ kimliğimizi bir kenara bırakıp, düğün misafirlerinin arasına karışmaktan büyük zevk duyuyoruz!
Bizi biraz daha yakıdan tanımak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz!
Ve aynı zamanda İnstagram’da sizinle takipleşmek isteriz.































































